چگونه ماندگاری شارژ باتری گوشی‌هوشمند یا تبلت اندرویدی خود را افزایش دهیم؟

یکی از مشکلات عمده‌ای که همواره با آن در گوشی‌هوشمند یا تبلت خود مواجه هستیم، ماندگاری شارژ باتری است و شارژ باتری به سرعت پس از مدتی استفاده، کاهش می‌یابد. به خصوص آنکه، بسیاری از گوشی‌های هوشمند یا گجت‌های اندرویدی که ما از آن استفاده می‌کنیم؛ ظرفیت باتری آن‌ها چندان بالا نیست و به همین جهت، ناچار خواهیم شد تا آن‌ها را در طول روز به شارژر متصل نماییم. در ادامه، به روش‌هایی برای افزایش ماندگاری ماندگاری شارژ باتری گوشی‌هوشمند یا تبلت‌های اندرویدی خواهیم پرداخت.

 

1- قابلیت "مکان‌یابی" گوشی‌هوشمند یا تبلت اندرویدی خود را غیرفعال کنید

در صورتی‎که از برنامه Google Maps در اغلب موارد استفاده می‌کنید، این احتمال وجود دارد که همواره قابلیت "مکان‌یابی" یا GPS گوشی‌هوشمند خود را فعال نگه‌دارید. اگر به دنبال راهی برای افزایش ماندگاری شارژ باتری گوشی‌هوشمند یا تبلت اندرویدی خود هستید، باید تنها از این ویژگی در مواقعی که به آن احتیاج دارید، استفاده کنید و در غیر این‌صورت، شارژ باتری دستگاه شما به سرعت کاهش می‌یابد.

نحوه غیر فعال کردن: انگشت خود را از بالای نمایشگر به پایین صفحه‌نمایش بکشید؛ سپس در میان میان‌برهای نوار نوتیفیکیشن، به دنبال گزینه GPS یا Location باشید. در صورتی‌که این قابلیت فعال بود، با لمس آن غیرفعال خواهد شد. هم‌چنین وارد قسمت Location از برنامه تنظیمات شده و از صفحه جدید، گزینه  Google Location History  را انتخاب نموده و سپس این ویژگی را غیرفعال کنید. 

2- ویژگی "همگام‌سازی خودکار" را غیرفعال نمایید

قابلیت‌ همگام‌سازی خودکار، اطلاعات موجود در گوشی‌هوشمند یا تبلت شما را با حساب‌کاربری‎تان، همگام‌سازی می‌کند و این موضوع در پس‌زمینه گوشی‌هوشمندتان صورت می‌گیرد. به عبارت دیگر، همواره گوشی‌هوشمند یا تبلت شما مجبور است اطلاعات شما را با حساب‌های کاربری‌تان همگام‌سازی نماید و این موضوع، به کاهش ماندگاری شارژ باتری می‌انجامد. به همین جهت، توصیه می‌شود که این قابلیت را همواره غیرفعال نمایید و تنها در برخی موارد، آن‌را فعال کنید.

نحوه غیرفعال کردن: وارد منوی تنظیمات شده و سپس گزینه Accounts را انتخاب کنید. در صفحه جدید، Menu را که با آیکون سه نقطه مشخص شده است، انتخاب نموده و در پنجره جدید، ویژگی Auto Sync را غیرفعال نمایید.

 3- ویژگی KEEP WIFI ON DURING SLEEP را غیرفعال کنید

حتماً برای شما هم پیش آمده است که گوشی‌هوشمند خود را به طور کامل شارژ می‌کنید و پس از مدتی که به سراغ آن می‌روید، شارژ باتری گوشی‌هوشمندتان از 100 درصد به 70 یا 80 درصد کاهش یافته است؛ بدون آنکه حتی از گوشی‌هوشمند خود استفاده کرده باشید.

 بهتر است پیش از آنکه به فکر خرید یک باتری جدید برای گوشی‌هوشمند یا تبلت خود باشید (البته در صورتی‌که این کار بدون پرداخت هزینه به تعمیرکار بابت باز نمودن دستگاه شما امکان‌پذیر باشد)، حتماً وارد تنظیمات مربوط به Wifi شده و اطمینان حاصل نمایید که گوشی‌هوشمندتان در مواقعی که خاموش است، به وای‌فای متصل نباشد. هم‌چنین، قابلیت KEEP WIFI ON DURING SLEEP را نیز غیرفعال نمایید.

نحوه غیرفعال کردن: وارد منوی تنظیمات شده و Wifi را انتخاب کنید. در صفحه جدید، بر روی آیکون Menu گوشی‌هوشمند یا تبلت اندرویدی خود ضربه بزنید. در پنجره جدید با انتخاب قابلیت Advanced settings، صفحه جدیدی باز خواهد شد و در این صفحه، عبارت Keep Wifi On During Sleep را انتخاب نموده و در نهایت، وضعیت آن‌را به Never یا Only when plugged in تغییر دهید.

4- پشتیبان‌گیری خودکار را غیرفعال نمایید

فعال‌بودن ویژگی پشتیبان‌گیری خودکار همانند Auto Sync تنها به کاهش قابل‌توجه شارژ باتری گوشی‌هوشمند یا تبلت شما می‌انجامد و به همین جهت، همواره توصیه می‌کنیم که از این ویژگی به صورت دستی یا در مواقعی که به آن احتیاج دارید؛ استفاده نمایید.

نحوه غیرفعال کردن: وارد منوی تنظیمات شده؛ گزینه Backup and Reset را انتخاب کنید و در نهایت وضعیت backup My Data را به غیرفعال تغییر دهید.

5- ویژگی "اندروید دیوایس منیجر" را غیرفعال کنید

یکی‌دیگر از قابلیت‌هایی که فعال‌ نگه‌داشتن آن به کاهش قابل‌توجه شارژ باتری گوشی‌هوشمند یا تبلت شما می‌انجامد، ویژگی Android Device Manager است. این ویژگی برای مواقعی کاربرد خواهد داشت که گوشی‌هوشمند خود را گم می‌کنید و تمایل دارید که آن‌را بیابید یا به منظور عدم دسترسی دیگران به اطلاعات شخصی شما، قفل کنید. با این‌حال اگر به دنبال افزایش ماندگاری شارژ باتری گجت هوشمند خود هستید، باید این ویژگی غیرفعال شود.

نحوه غیرفعال کردن: وارد منوی تنظیمات شوید و از قسمت Security و Device Administrators، این قابلیت را غیرفعال نمایید.

توجه داشته باشید که انجام مراحل فوق در گوشی‌هوشمند یا تبلت اندرویدی شما بسته به رابط‌کاربری که شرکت سازنده برای سیستم‌عامل اندروید در نظر گرفته است؛ امکان دارد با اندکی تفاوت همراه باشد. به همین جهت، می‌توانید این قابلیت‌ها را به سادگی و با جست‌جو در Search Bar منوی تنظیمات بیابید. 

هم‌چنین، لازم است اشاره کنیم که فعال‌بودن برخی از برنامه‌ها در پس‌زمینه به کاهش قابل‌توجه ماندگاری شارژ باتری گوشی‌هوشمند شما می‌انجامد و می‌توانید با مراجعه به قسمت مربوط به باتری دستگاه خود در برنامه تنظیمات، امکان اجرای برنامه‌هایی را که نیازی به اجرای آن‌ها در پس‌زمینه وجود دارد؛ غیرفعال نمایید.

برگرفته از سایت شهر سخت‌افزار

معرفی و اهداف رشته علوم و معارف اسلامی 
 
این رشته یکی از چهار رشته نظری است و این دبیرستان در سال 1378 به همت بنیاد فرهنگی حضرت امام محمدباقر(ع) پایه گذاری شد و تاکنون چندین دوره فارغ التحصیل داشته با صددرصد قبولی کنکور که در دانشگاه های داخل و خارج مشغول ادامه تحصیل یا مشغول به کارند.
اهداف راه اندازی این رشته:
1- جذب و تربیت جوانان و نوجوانان علاقمند به مبانی تعلیم و تربیت اسلامی به عنوان نظریه پردازان علوم انسانی اسلامی.
2- آموزش توامان علم و دین.
3- تربیت مدیران کارآمد و متدین برای مسئولیت های اجرائی و قضائی  و سیاسی
4- ترویج روحیه دینی و معنوی در جامعه.
معرفی و مزایای رشته علوم و معارف اسلامی
**جایگاه شناخته شده و معتبر این رشته تحصیلی در میان مسئولین نظام
** محیط سالم و صمیمی،با نشاط و معنوی
** تدریس دروس تعالی بخش اعتقادی و اخلاقی  وفکری
**سرمایه گزاری در دروس کلیدی کنکور در این رشته(ادبیات عرب و زبان فارسی
** وجود بیست تست تخصصی ین رشته علاوه برکنکور علوم انسانی با ضریب فوق العاده بالا .
**رقبای کنکوری این رشته در مقایسه با دیگر رشته ها معمولا ضعیف تر و کامیابی داوطلبین این رشته در کنکور بسیار اطمینان بخش تر است.
** سهولت ورود در دانشگاهایی مانند امام صادق -ارشد پیوستهدانشگاه شهید مطهری- دانشگاه علوم قضایی- دانشگاه علوم رضوی و دانشگاه های بین المللی
** نیاز جامعه اسلامی به این رشته با توجه به گسترش مسائل شهری و مناسبات انسانی
 
معرفی و رشته های دانشگاهی که دانش آموزان  معارفی میتوانند  انتخاب کنند
 علوم قضایی - علوم سیاسی - زبان شناسی - امور بانکی - مترجمی - حقوق بشر
فلسفه و کلام-علوم مدیریتی - علوم و ارتباطات  - علوم اقتصادی - روان شناسی
 مشاوره - جامعه شناسی  - برنامه ریزی شهری - اقلیم شناسی - علوم دفاعی
 باستان شناسی- علوم تربیتی - علوم خدماتی - محقق و پژوهشگر و...
دغدغه دانش آموزان و اولیاء دانش آموزان معمولا دو مساله است: آینده  تحصیلی - آینده شغلی باتوجه به جایگاه این رشته و  براساس مزیای که گفته شد و هم چنین وضعیت دانش آموختگان این رشته و تجربه بدست آمده آینده شغلی دانش آموزان روشن و تضمین شده است.چرا که آینده شغلی این عزیزان مربوط میشود به عوامل ذیل:توانمند بودن و قابلیت آنها و ثانیا به نیاز جامعه و کمبودهایی که وجود دارد  و این نیاز افزون هم خواهد شد و ثالثا تجربه چندین ساله این مدارس و شاغل  شدن آنان و رابعا مقبولیت فارغ التحصیلان این رشته از سوی مسئولین اجرائی و قضائی و لازم به ذکر است که ادامه تحصیل چندنفر از دانش آموختگان در داننشگاهای معتبر جهانی در رشته های صلح جهانی و حقوق بشر و اثر گذاری خاص آنان در آن جوامع دیگری از توفیق این رشته است.